Beginselen van anatomie, fysiologie en pathologie

Deze cursus is voor het overgrote deel gebaseerd op zelfstudie en heeft als bedoeling om de hulpverlener  (in opleiding) een beter inzicht te geven in het menselijk lichaam en de werking ervan. Ook de belangrijkste pathologieën komen aan bod.
 
Na inschrijving en betaling wordt u de titel van het aan te schaffen werk voor zelfstudie meegedeeld.
 

Tijdens twee samenkomdagen worden bepaalde aspecten beter belicht en worden er ook testen afgenomen die aanleiding kunnen geven tot een getuigschrift.
 

Gezien de structuur van de workshop-inhoud is het noodzakelijk om op 2 opeenvolgende contactdata aanwezig te zijn. Op elk van de twee dagen wordt er een test afgenomen. 

 

Data     op aanvraag

In principe kan men op elke van de dagen starten en dient men dan de daaropvolgende datum te volgen. Steeds twee dagen dus. Elk van de twee dagen is er een test.

Inschrijven:

Gelieve op tijd in te schrijven, door uw gegevens door te mailen naar cursussen@naturopathica.be

 

Lokatie: de workshops gaan door in Brugge
         (U wordt na inschrijving op de hoogte gebracht van de juiste lokatie.
         Dit hangt af van het aantal deelnemers)

 

Aantal deelnemers: <span normal;'="" small;="" sans-serif;="" grande",="" "lucida="" unicode",="" sans="">Minimum 4 en maximum 8
 

Prijs: 220 euro per persoon 
         inclusief bijkomende documentatie, lichte lunch of broodmaaltijd (gewone keuken), koffiebreaks

Lyoness leden krijgen de gebruikelijke korting. Gelieve na inschrijving uw lyoness nummer door te mailen naar naturopathica@naturopathica.be . Bent u nog geen lyoness lid ? Klik op de link voor meer info.

 

(c) 2010-2021 Naturo vzw, wettig erkende beroepsvereniging (Belgisch Staatsblad 25/03/05) - Ondernemingsnummer 0.820.205.967 - Algemene Voorwaarden