U bent hier

    • You are here:
    • Home > Promoot Reiki dit weekend !

Promoot Reiki dit weekend !

Reiki
We kregen onderstaand bericht van de voorzitter van het Japans cultureel centrum vzw. Wenst u volgend weekend Naturopathica en Reiki te vertegenwoordigen ? Neem dan als de bliksem contact op met het secretariaat.


Met ons Japans Cultureel Centrum vzw nemen wij deel aan de beurs Japan Expo  op Turn & Taxis van 4-6 november 2011.
Het is vrij laat, maar ik wil u toch nog vragen of u tijd en zin heeft om met  Reiki deel te nemen aan de beurs. Wij werkten reeds met Kenny Appelen en een  door hem samengestelde ploeg op de beurs Made In Asia in maart 2011, maar  door omstandigheden is hij niet beschikbaar op deze data voor Japan Expo.

Met 16'000 bezoekers is deze beurs natuurlijk een mooie gelegenheid om Reiki  in al zijn facetten voor te stellen. Er zal een dojo opgebouwd worden in  Japanse sfeer met echte tatami, waardoor het kader heel erg stemmig wordt.  Het idee is om de bezoekers kort te laten kennis maken met Reiki. De  Belgische Shiatsu Federatie zal ook aanwezig zijn.
Er zijn kosten noch vergoedingen aan verbonden, u krijgt van ons de ruimte gratis ter beschikking en wij voorzien koffie/thee. De vereniging kan natuurlijk reclame maken, ook op de website van Japan Expo.
Hebt u interesse, dan graag snel een seintje.

Trefwoorden: 
(c) 2010-2021 Naturo vzw, wettig erkende beroepsvereniging (Belgisch Staatsblad 25/03/05) - Ondernemingsnummer 0.820.205.967 - Algemene Voorwaarden