U bent hier

    • You are here:
    • Home > lidmaatschapsbijdrage 2021 Naturo vzw

lidmaatschapsbijdrage 2021 Naturo vzw

Naturopathica Banner

 

 

Beste leden,

 

2020 was een turbulent jaar op alle vlakken, desondanks hebben we ons woord gehouden en vormden we de beroepsvereniging om tot VZW zoals wettelijk vereist.  Hierin werken we dapper verder aan onze missie om alle kwaliteitsvolle hulpverleners die werken met ervaringsgerichte methodes te verenigen.

Omwille van die omvorming kozen we ook voor vereenvoudiging van het lidgeld =  € 240 .
Vanaf nu is iedereen voor ons goud waard en promoveren we iedereen tot een gouden lidmaatschap.
U bent hierdoor verzekerd, uw  website adres wordt vermeld op de website + beschrijving 500 karakters + 'maak een afspraak' knop op de site.

Bekijk dus zeker uw profiel op de website www.naturo.be om zo uw zichtbaarheid te vergroten.

Het erelidmaatschap van € 100  (steunende, maar geen praktiserende leden) blijft behouden maar nieuw vanaf 2021 is het studentenlidmaatschap dat aangevraagd kan worden door laatstejaarsstudenten van een langlopende opleiding, die een verzekering nodig hebben voor hun stage (€100).
 

IBAN: BE41 9799 5181 3010
BIC:  ARSPBE22
mededeling: naam lid
 

Door jullie lidmaatschapsbijdrage te storten tijdens de vervalmaand, blijven jullie opgenomen in onze groepspolis 'BA verzekering'. 

Mogen we jullie vragen om voor eind december jullie lidgeld te storten met vermelding van de naam van het lid waarvoor de betaling wordt gedaan, zeker als de storter niet het lid zelf is. Net zoals de vorige jaren zal u geen factuur van ons ontvangen (dat is wettelijk gezien niet mogelijk, gezien we geen firma zijn maar een wettig erkende beroepsvereniging), maar wel een ontvangstbewijs, dat voldoende is voor uw boekhouding. 

Draag vandaag nog uw steentje bij, voor een vlotte afhandeling van de administratie. Dank voor jullie begrip.  

 

Het bestuur

(c) 2010-2021 Naturo vzw, wettig erkende beroepsvereniging (Belgisch Staatsblad 25/03/05) - Ondernemingsnummer 0.820.205.967 - Algemene Voorwaarden